YOGA

Om mig

Yoga har varit en stor del av mitt  liv. En plats i mig själv dit jag kan gå för att hitta återhämtning och energi.

Jag har gått ett flertal kurser för olika lärare och olika yogaformer. Jag har en ayurvedayoga utbildning för Marie Nygren i Hamar Norge och en yinyoga utbildning på Yoga Devi i Stockholm.

Att få att dela mina erfarenheter med andra känns helt rätt. 

Yinyoga

Yinyoga  är en lugn och återhämtande yogaform som handlar om att släppa taget för att stilla och mjuka upp kropp och sinne.
Yinygoan är ett bra komplement till annan träning och vår annars så stressade tid. Yinyoga passar alla i alla åldrar. Du behöver inga förkunskaper och kan komma som du är.

Ayurvedayoga

Ayurvedayoga är en mer dynamisk yoga där vi söker balans i kropp och sinne enligt de tre energiprinciperna vata, pitta och kapha och deras olika kvaliteter.
Det kan vara både kraftfulla energigivande fysiska positioner, lugna  jordande övningar, andningsövningar och avslappning.

Mina yogaklasser

Jag undervisar i yinyoga,  ayurvedayoga, meditation och pranayama. Jag brukar ha kurser under vår och höst samt workshops och drop in kurser sommartid. Ibland kombinerar jag skapande med yoga vilket öppnar upp energin och kreativiteten.

Höstens kurser 2021

Onsdagar från och med 15/9
ayurvedayoga

18.30-20.00

Torsdagar från och med 16/9
yinyoga 
   
18.30-20.00

Plats: Kulturbanken 2.0 i Ånge

Yinyoga prova-på söndag 12/9 kl.18-19

Plats: Församlingshemmet Haverö kyrka

Kommande kurser 2021

26-28 november Art yoga på Wångens värdshus
Yoga och bildskapande – kan det bli bättre?
Häng med oss på några sköna dagar på Wången i Jämtland. Olika yogaformer, som yin- och ayurvedayoga, kommer att kombineras med bildskapande i blandteknik. Du behöver inte ha några som helst förkunskaper, varken i yoga eller bildskapande. Det här är en långhelg där du kommer att få ny kraft och inspiration genom prestigelöst skapande och stärkande yoga.
På Wången finns mysiga rum med pensionatskänsla och vi kommer att ha ett helt hus för oss själva. Lokalen vi vistas i är stor och luftig och på kvällstid har vi tillgång till ett litet spa med bastu och bubbelpool utomhus. I priset ingår kurskostnad, helpension och spa. Wången ligger intill en fin sjö så känner du för ett kallbad så hoppa i!
Wången ligger mittemellan Östersund och Åre, se mer på wangen.se

Yogalärare är Åsa Hellhoff 
Kursledare i mixed media är Victoria Engholm.
Kostnad: 4 500 kr per person för del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 300 kr.
För mer information, program och anmälan, kontakta oss på haveroasa@gmail.com eller victoria.engholm@gmail.com