YOGA

Om mig

Yoga har varit en stor del av mitt  liv. En plats i mig själv dit jag kan gå för att hitta återhämtning och energi.

Jag har gått ett flertal kurser för olika lärare och olika yogaformer. Jag har en ayurvedayoga utbildning för Marie Nygren i Hamar Norge och en yinyoga utbildning på Yoga Devi i Stockholm.

Att få att dela mina erfarenheter med andra känns helt rätt. 

Yinyoga

Yinyoga  är en lugn och återhämtande yogaform som handlar om att släppa taget för att stilla och mjuka upp kropp och sinne.
Yinygoan är ett bra komplement till annan träning och vår annars så stressade tid. Yinyoga passar alla i alla åldrar. Du behöver inga förkunskaper och kan komma som du är.

Ayurvedayoga

Ayurvedayoga är en mer dynamisk yoga där vi söker balans i kropp och sinne enligt de tre energiprinciperna vata, pitta och kapha och deras olika kvaliteter.
Det kan vara både kraftfulla energigivande fysiska positioner, lugna  jordande övningar, andningsövningar och avslappning.

Mina yogaklasser

Jag undervisar i yinyoga,  ayurvedayoga, meditation och pranayama. Jag brukar ha kurser under vår och höst samt workshops och drop in kurser sommartid. Ibland kombinerar jag skapande med yoga vilket öppnar upp energin och kreativiteten.

Vårens kurser 2021

Alla kurser avslutade

Onsdagar
ayurvedayoga

18.30-20.00
Avslutad

Torsdagar
yinyoga 
   
18.30-20.00
Avslutad

Plats: Kulturbanken 2.0 i Ånge

Kommande kurser 2021

Juni 
Yinyoga och ayurvedayoga på tullkvarnen Haverö strömmar.

Juli eller augusti (beroende på restriktioner)
Helgretreat med yoga och Mixed media på Wångens värdshus i Jämtland  i samarbete med Victoria Engholm. Mer information framöver. Jag kan redan nu ta emot intresseanmälan till  asa@hellhoffart.se